Σχετικά με εμάς

Ο καφές είναι ένα λατρεμένο προϊόν. Aπό τον παραδοσιακό μερακλήδικο ελληνικό, μέχρι τον best-selling freddo espresso ή τον πάντα επίκαιρο φραπέ ο καθένας μας έχει τον δικό του τρόπο να απολαμβάνει τα οφέλη του. Με καφέ κάνουμε το διάλλειμά μας αλλά και με καφέ τα δίνουμε όλα στην εργασία μας. Με μια κούπα καφέ έχουμε ανοίξει τις καρδιές μας σε αδελφές ψυχές και αποφασίσαμε πράγματα που αλλάξαν τις ζωές μας.

Από την άλλη μεριά είναι το αυτοκίνητο. Πλέον όλοι μας περνάμε ένα σημαντικό μέρος της ημέρας σε αυτό. Για δουλειά ή βόλτα, με παρέα ή μόνοι, με τέρμα μουσική ή ήσυχα γιατί πίσω το μωρό κοιμάται.

Αυτά τα δύο όμως ήταν λίγο αταίριαστα. Για να πάρεις τον καφέ σου, έπρεπε να βρεις να παρκάρεις (ή να διπλοπαρκάρεις και να ενοχλήσεις), να καθυστερήσεις, να μαλώσεις ίσως και να στεναχωρηθείς ή να στεναχωρήσεις.

Έχοντας λοιπόν την αγάπη για τον καφέ στην καρδιά και την φροντίδα για τον οδηγό στο νου, φτιάξαμε το POTIRI. Ένα μοναδικό drive-through cafe. Από την επιλογή εκλεκτής ποικιλίας καφέ, την πρωτοποριακή αρχιτεκτονική, την αδιάκοπη εκπαίδευσή μας, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια της συσκευασίας, όλα είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν στον οδηγό την βέλτιστη εμπειρία. Δεν χρειάζεται να παρκάρεις, δεν χρειάζεται να βγεις από το αυτοκίνητό σου, δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν κλείνεις κάποιον ή αν τα παιδιά είναι καλά. Έρχεσαι και φεύγεις οδηγώντας και χαμογελώντας.

Ελάτε να σας γνωρίσουμε.

Team POTIRI